Midt på en 270.000 kvadratmeter stor parkeringsplads med restauranter, opholdspladser og plads til 450 lastbiler har Zleep Hotel åbnet deres nye hotel.

Selvom området ligger 10 kilometer uden for Horsens på afkørsel 57, så er CEO i Zleep Hotel, Peter Haaber, sikker på, at der vil komme masser af gæster forbi hotellet.

”Herude ligger vi meget for os selv, men der er en efterspørgsel på grund af det stærke erhvervsliv, der ligger mellem Horsens by og motorvejen. Derudover er der en del store kulturarrangementer og mange konferencer i Horsens plus store koncertvenues i blandt andet Fængslet, som gør, at mange har brug for overnatninger,” siger Peter Haaber.

Recharge City, som er navnet på den store parkeringsplads, der rummer Zleep Hotels, men også en Carls Jr. og Cafe Gnist, er Europas første og største parkerings- og opladningscenter. Derfor vil parkeringspladsen automatisk tiltrække de mange lastbilchauffører, som derfor bliver en fast del af hotellets gæster, uddyber Peter Haaber.

”Der er kommet en ny lovgivning, som gør, at lastningschauffører ikke må sove i lastbilen mere end 5 dage om ugen. Så der skal være overnatninger til de mange lastbilchauffører, som hver dag kører igennem området, der skal bruge servicefaciliteterne til lastbilerne og som generelt bliver et helt nyt opholdssted og pausested for alle lastbilchauffører,” siger Peter Haaber.

Det nye Zleep Hotel i Horsens har 164 værelser fordelt over fem etager. Lounge- og morgenmadsområde samt bar og reception har meldt sig ind, fordi samarbejdet mellem Zleep og HORESTA har fungeret godt. Peter Haaber peger på, at kæden særligt har været glade for netværket og den juridiske support, der følger med.

”Vi i Zleep bruger HORESTA til mange ting, men særligt fællesskabet, netværket og de arrangementer, der følger med. Her kan vi netværke med vores kollegaer i branchen. Derudover er den juridiske support, som indgår i medlemskabet, en stor hjælp,” siger Peter Haaber.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind