HORESTA har sammen med Norion og Food Organisation of Danmark afdækket best practice for trivsel og godt arbejdsmiljø i branchen.
Projektet har dykket ned i hverdagen hos flere end 150 danske restauranter og spisesteder for at finde de gode metoder, der medvirker til bedre trivsel i en travl branche. Via interviews og en bred BHW-undersøgelse, der er et værktøj udviklet af HORESTA, har danske restauranter været inviteret til at deltage i undersøgelsen.
Undersøgelsen bliver præsenteret fredag den 31. maj kl. 13.30 i Smagestuen på Madens Folkemøde, og du kan tilmelde dig med gratis adgang her: Mental Trivsel på Menuen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Stor succes for HORESTA-debat på Folkemødet
16-06-2024
-
Visning af kampe fra EM i fodbold – hvad gælder?
14-06-2024
-
Har du styr på GDPR?
14-06-2024
PRESSEKLIP
-
Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud
14-06-2024
-
Kæde finder ny hotelchef i egne rækker
14-06-2024
-
Jysk buffetkæde tredobler sit årsresultat og vil udvide med flere restauranter
14-06-2024
-
Diningsix åbner flere danske restauranter i London og Norge
14-06-2024
-
Gourmet-hotel rykker hele restauranten til festival
14-06-2024
-
Jacobsens nye brygmester vil gøre øldrikkerne mere modige
14-06-2024