HORESTA holder i løbet af marts to kurser skræddersyet til branchen, som du kan bruge til at udvikle din forretning. Læs mere om indholdet her og tilmeld dig inden alle pladserne bliver taget.

Revenue management
Formålet med dette kursus er at give dig indblik i indtægtsstyring – også kendt som revenue management, og dermed give en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og produktudvikling samt forbedre indtjeningen. Der vil være fokus på, hvad lige præcis du kan gøre for at optimere indtjeningen givet de redskaber og salgskanaler, som du har til rådighed.

Kurset finder sted torsdag den 7. marts kl. 9.00 - 16.00 i Århus-området.
Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her


Udnyt potentialet i jeres hotelsystemer
Kurset er for dig, som ønsker bedre overblik over muligheder og -begrænsninger i hotelsystemer. Kurset giver dig svar på “hvor svært kan det være”, og hvad forudsætningerne for at opnå den optimale løsning for jeres virksomhed er. Kendte udfordringer og problemstillinger vil blive belyst, og du får forinden kursusdagen mulighed for at indsende jeres, som vil blive præsenteret og gennemgået på kursusdagen.

Kurset finder sted mandag den 18. marts kl. 12.30-16.00 hos HORESTA.
Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her

Overenskomstkursus

Kurset er et endagskursus kl. 9:00 - 16:00.

HORESTA inviterer til overenskomstkursus i HORESTAs hovedoverenskomst med 3F. Her gennemgår vi overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2023.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind