HORESTA holder i løbet af marts to kurser skræddersyet til branchen, som du kan bruge til at udvikle din forretning. Læs mere om indholdet her og tilmeld dig inden alle pladserne bliver taget.

Revenue management
Formålet med dette kursus er at give dig indblik i indtægtsstyring – også kendt som revenue management, og dermed give en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og produktudvikling samt forbedre indtjeningen. Der vil være fokus på, hvad lige præcis du kan gøre for at optimere indtjeningen givet de redskaber og salgskanaler, som du har til rådighed.

Kurset finder sted torsdag den 7. marts kl. 9.00 - 16.00 i Århus-området.
Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her


Udnyt potentialet i jeres hotelsystemer
Kurset er for dig, som ønsker bedre overblik over muligheder og -begrænsninger i hotelsystemer. Kurset giver dig svar på “hvor svært kan det være”, og hvad forudsætningerne for at opnå den optimale løsning for jeres virksomhed er. Kendte udfordringer og problemstillinger vil blive belyst, og du får forinden kursusdagen mulighed for at indsende jeres, som vil blive præsenteret og gennemgået på kursusdagen.

Kurset finder sted mandag den 18. marts kl. 12.30-16.00 hos HORESTA.
Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her

Kursus: Støtte til efter– og videreuddannelse

Kl. 09.30 - 12.00.

HORESTA inviterer til kursus i de økonomiske støtte muligheder, som eksisterer både offentligt og i overenskomsten mellem 3F/HORESTA i forhold til efter- og videreuddannelse.

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 09.30 - 10.15.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde uddannelses- & projektchef Pia Svane fra HORESTA.

Log ind