I en gammel krudtfabrik på Refshaleøen, kun et stenkast væk fra Noma, har kæresteparret Emma Nørbygaard og Nicky Arentsen åbnet Restaurant Aure. 

Siden åbningen den 7. marts har der været nok at se til, siger ejer og general manager hos Restaurant Aure, Emma Nørbygaard.

”Det er gået over al forventning. Det er strømmet ind med gæster. Vi er fuldt booket alle weekender indtil juli måned.”

Emma Nørbygaard kommer fra en stilling som salgschef på Bandholm Badehotel. Det var her, hun mødte Nicky Arentsen, der tidligere har været på AOC, Henne Kirkeby Kro og Jordnær. Midt i den overvældende åbning har parret haft rigeligt at se til, og her har medlemskabet hos HORESTA allerede kommet dem til gode, siger Emma Nørbygaard.

”Vi er to unge mennesker, der ikke har prøvet det her før, og her er det rigtig rart at få støtte, sikkerhed og support fra HORESTA til at assistere til ansættelse, kontrakter og alt det juridiske. Prisen for et medlemskab er det hele værd i sidste ende.”

Søpindsvin, syltet trøffel og sort hummer

Restaurant Aure har et ønske om at servere fine dining til fair priser. Menukortet spænder bredt, og restauranten tager udgangspunkt i nyere dansk mad med friske og gode råvarer i sæson.

Ud over et fokuspunkt på at servere mad i absolut verdensklasse har Restaurant Aure en ambition om at skabe en inkluderende og nærværende oplevelse. Her er intet overladt til tilfældighederne. Alt er planlagt ned til mindste detalje, så gæsterne får en oplevelse ud over det sædvanlige, når man booker bord i den historiske bygning, siger Emma Nørbygaard.

”Vi sørger for at give hvert bord og hver type den slags oplevelse, som de ønsker. Vi læser op på vores gæster i forhold til, om de bor i nærområdet, er de i taxa, bor de tæt på, er det første eller anden gang, har de været på lignende restauranter før - bare så vi kender dem lidt.”

Og fokusset på at give gæsten en oplevelse ud over det sædvanlige har båret frugt indtil videre.

”Vi har allerede gengangere af nogle gæster - her har vi selvfølgelig noteret, hvad for noget vin de foretrækker, og om de drikker vand med eller uden brus,” uddyber Emma Nørbygaard.

Alt arbejdet, der ligger i at skabe en aften, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje, er ikke tilfældig. Ambitionen for Restaurant Aure, der ligger mellem Alchemist og Noma, er helt klar, siger Emma Nørbygaard.

”Der er ikke nogen tvivl om, at ambitionen og målet er, at vi får en Michelin-stjerne en dag. Jeg tror ikke, vi når at få den i år, men næste år, der vil vi i hvert fald gerne have en stjerne.”

 

 

Emma Nørbygaard og Nicky Arentsen

Emma Nørbygaard og Nicky Arentsen

Tatar af malkeko med søpindsvin og trøffel.

Tatar af malkeko med søpindsvin og trøffel.

Log ind