Restauranter og øvrige detailvirksomheder vil blive kontrolleret i de kommende måneder, om de kølekrævende fødevarer er opbevaret ved de korrekte temperaturer, samt om temperaturerne rutinemæssigt overvåges via temperaturmåling, og at målingerne sker korrekt.
Virksomhederne vil desuden blive vejledt om Fødevarestyrelsens IT-værktøj som beregner holdbarhedsperioden, hvor fødevaren er sikker. Læs mere om IT værktøjet for sikker køleopbevaring her : https://sikrefoedevarer.foedevarestyrelsen.dk/Koeleopbevaring
Læs mere om kontrolkampagner planlagt i 2024 her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stjernekok vender tilbage til den gastronomiske scene
10-11-2024
-
HORESTA kritiserer bankers manglende lånevillighed
10-11-2024
-
København topper listen som Nordens stærkeste brand
10-11-2024
-
Kendt restaurant i Skagen lukker efter konkurs
10-11-2024
-
Gazellepris og royalt besøg hos Severin i Middelfart
08-11-2024
-
Ny direktør for Destination Vesterhavet
10-11-2024
-
Store forskelle i danskernes udespisevaner
10-11-2024
-
Danmark får visumfri adgang til Kina
10-11-2024