Traditionen tro har Berlingske på denne tid af året offentliggjort en liste med 100 af de største talenter under 36 år. Talenter, som har evne og vilje til at nå helt til tops i dansk erhvervsliv.
Mere end 400 unge er blevet nomineret, men blandt de 100 udvalgte er der ikke fundet plads til én eneste med en erhvervsuddannelse.
Hvert år færdiggør mere end 30.000 danskere en erhvervsuddannelse. I alt er over 1,1 mio. danskere erhvervsuddannede svarende til næsten hver fjerde voksen. Der bør dermed være rigeligt at vælge ud fra, og vi har da også masser af talenter alene i vores branche. Flere af dem har sågar allerede gjort sig bemærket internationalt.
Senest har Sebastian Holberg Svendsgaard markeret sig som vinder af Bocuse d’Or Europe – den mest prestigefyldte konkurrence for kokke i Europa.
Lad os nu ruske op i årtiers fastlåste fokusering på, at talent kun glimter af guld, hvis det har været igennem fem års universitetsstudier. Der er så meget andet talent, som bidrager til at skabe værdi for samfundet og erhvervslivet, hvad enten det tager afsæt i en uddannelse som kok, tømrer eller brolægger.
Læs hele debatindlægget på berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025