For fjerde år i træk løb kokkekonkurrencen Copper Skillet af stablen i forbindelse med brancheforeningen Danske Konferencecentres Foreningsdag på Hindsgavl Slot i Middelfart.

Til konkurrencen havde Danmarks førende konferencekokke mulighed for at vise deres evner frem. Over 100 personer fra hotelbranchen var samlet for at bakke kokkene op i en udfordring, der kræver teknisk dygtighed og kreativ tænkning. Dommerne kunne udnævne vinderne i de to alderskategorier, som skal repræsentere Danmark til Europamesterskaberne i England.

Vinderne i henholdsvis juniorkategorien fra 25 år og derunder blev Viktor Steinlein Smidt fra Trinity Hotel & Konference og i seniorkategorien fra 26 år og opefter blev Fredrik Olsson fra Rungstedgaard.

Copper Skillet er et internationalt koncept fra den internationale møde-og konference organisation International Association of Conference Centers (IACC) med medlemmer i hele verden.

Kokkene får udleveret en kurv fyldt med friske råvarer og et udvalg af proteinkilder, herunder både kød, fisk, fjerkræ samt plantebaserede alternativer. Deres opgave er at skabe en hovedret, der afspejler kvaliteten og kreativiteten på et konferencehotel. Med kun 15 minutters planlægningstid og 30 minutters tilberedningstid udfordres kokkenes evne til at improvisere og udnytte deres kulinariske færdigheder til fulde. 

EM i Copper Skillet afholdes i forbindelse med IACC Europe Knowledge Festival 2024, der foregår den 13.–15. september på De Vere Horsley Estate i Surrey, England. Vinderne sikrer sig en billet til VM i USA i 2025.

Historisk hotel profiterer af tv-udsendelse

Hindsgavl Slot på det vestlige Fyn var sidste år med i en udsendelse på TV 2 om jul på slottet, og programmerne har betydet, at alle juleophold nu er booket hele to år ud i fremtiden.

Log ind