Evenues lever af at levere en højgastronomisk oplevelse, når de tilbyder venues til deres kunder. Og noget peger på, at de har ramt rigtigt.

I hvert fald er Evenues, som blev grundlagt i januar 2021 med fem ansatte, vokset til nu at tælle over 100 medarbejdere. De er fordelt på tre de venues, Moltkes Palæ, Pakhus Bryggen og DOK5000 samt et high-end eventkøkken i Forum og Lokomotivværkstedet. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

“Det er gået virkelig hurtigt, og markedet har taget positivt imod vores koncept. Vi er vokset markant siden start. I år forventer vi en moderat vækst på 20-30 procent. Det vidner selvfølgelig om, at vi har ramt rigtigt. Men det forpligter også, hvis vi vil fortsætte udviklingen, hvilket vi bestemt har ambitioner om,” siger Allan Hansen, som er direktør og partner i Evenues.

Konceptet i Evenues er baseret på at løfte venueoplevelsen til noget ekstraordinært med god service, gastronomi i højsædet og omtanke for miljøet. Deres venue Moltkes Palæ modtog tidligere i år den attraktive Green Key-certificering for deres arbejde mod en grønnere fremtid. Derudover arbejder Evenues på at få Green Key-certificeret deres øvrige venues, DOK5000 og Bryggen Venues. Moltkes Palæ har desuden også modtaget Det Økologiske Spisemærke i bronze.

“I bund og grund gør vi os meget umage med at gøre tingene ordentligt. Vi laver retterne fra bunden, også selvom der er tale om et event eller catering til 1000 personer. Det drejer sig om at have den rette struktur, og vi har en dygtig køkkenchef i Rasmus Møller Nielsen, som har vist sig at være det helt rigtige match,” fortæller Allan Hansen.

Evenues har meldt sig ind i HORESTA, da de ønsker at tage ansvar og skabe de bedste rammer for deres ansatte. Med en virksomhed i vækst er der også opstået et behov for juridisk rådgivning og en stærk sparringspartner i hverdagen.

Evenues er ejet og ledes af Allan Hansen, Noomi Lind Rønne og Lasse Skytte. Ejerkredsen har blandt andet erfaringer med fra Langelinie Pavillonen og Madkastellet.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Ny i HORESTA: Kendetegnet er den særlige stemning

Restaurant Pluto åbnede i indre København tilbage i 2012, og siden da har restauranten fået vokseværk, og det er nu blevet til seks restauranter samlet under Pluto Group, hvor den røde tråd er stemningen. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind