Tilmeld dig vores kursus i indtægtsstyring, også kendt som Revenue Management, og få en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og produktudvikling, der kan forbedre jeres indtjening.

Introduktionskurset henvender sig til dig, som er nysgerrig på, hvad Revenue Management er og hvordan det kan løfte jeres virksomhed. Kurset giver en generel introduktion til og forståelse for de centrale delelementer i Revenue Management såsom prisstruktur, forecasting, markedsføring, distribution, salg og databehandling, så du bedre kan drive jeres udvikling.

Du vil også få inspiration og redskaber til at udvikle nye produkter og optimere dit salg, der kan implementeres direkte i jeres virksomhed efter kurset.

Praktisk info
Tidspunkt: Mandag den 18. september klokken 09:00 – 16:00
Sted: HORESTA, Vodroffvej 23, 1900 Frederiksberg
Pris: HORESTA-medlemmer betaler 2.500 kroner ekskl. moms for første medarbejder og 1.500 kroner ekskl. moms for yderligere medarbejdere.
Prisen for ikke-medlemmer er 5.000 kroner ekskl. moms pr. medarbejder.

Husk, at du som virksomhed har mulighed for at søge støtte fra Kompetenceudviklingsfonden, hvis kursusdeltageren er omfattet af overenskomsten mellem HORESTA/3F. Medarbejderen skal have minimum seks måneders anciennitet. Der kan maksimalt opnås to ugers kompetencestøtte svarende 74 timer. Støtten er betinget af, at medarbejderen ikke har forbrugt sine opsparede uger i indeværende år.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Revenue Management/Indtægtsstyring-kursus

Kl. 9.00 - 16.00

Vil du have indblik i indtægtsstyring – også kendt som revenue management, og dermed få en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og produktudvikling samt forbedre indtjeningen?

Lær at forbedre din virksomheds indtægter

HORESTA inviterer den 14. maj på kursus i Revenue Management, hvor du vil få præsenteret en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og at forbedre indtjeningen.

Log ind