Da der blev afholdt Danish Travel Awards for 26. gang gjorde HORESTA-medlemmer stort set rent bord. Ud af de otte mulige awards i kategorien for hoteller og turisme løb seks medlemmer nemlig med sejren.

Det er 3.000 forbrugere fra et panel hos Epinion, der har fundet vinderne ved at bedømme de hoteller, attraktioner og destinationer, som de i løbet af de seneste 24 måneder har besøgt.

Følgende HORESTA-medlemmer blev hyldet for deres gode arbejde på scenen:

  • Bedste hotel på Sjælland, Fyn og Øerne: Nyborg Strand
  • Bedste hotel i Jylland: Hotel Vejlefjord
  • Bedste badehotel i Danmark: Svinkløv Badehotel
  • Bedste attraktion i Danmark: Fårup Sommerland
  • Bedste destination i Danmark: Destination Bornholm
  • Bedste feriecenter i Danmark: Skallerup Seaside Resort A/S

“Hvor var det fantastisk at opleve medlemmer blive hædret for den store indsats, de lægger i deres virksomheder. Ligesom resten af branchen har de været igennem nogle hårde år. Det gør det bare ekstra stort at kunne sætte kronen på værket sådan en aften. Det var også skønt, at alle modtagerne fremhævede, at de ikke havde nået sådanne resultater, hvis det ikke havde været for deres dedikerede og dygtige medarbejdere. Et kæmpe tillykke til dem alle,” siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss.

HORESTA: Stop unfair konkurrence fra det offentlige

I dag udsættes mange private virksomheder for unfair konkurrence fra offentlige institutioner, når eksempelvis museer, spillesteder eller forsamlingshuse udbyder konferencefaciliteter, overnatninger eller selskabsfaciliteter. Det vil HORESTA have ændret på.

Log ind