Hotel-, og restaurantbranchen har længe været optaget af at skabe et godt, inkluderende og trygt arbejdsmiljø. Nogle gange kan det være svært at vide, hvilke mekanismer, der er på spil og hvordan man går til opgaven.

Men med de rigtige værktøjer bliver opgaven dog betydeligt mere overskuelig, ligesom I øger sandsynligheden for at lykkes med jeres initiativer. Netop det vil en af Danmarks førende eksperter i at forebygge krænkende adfærd, erhvervspsykolog Ditte Darko, tale om til HORESTA Årsdag den 16. november i MCH Messecenter Herning.

Ditte Darko har stor ekspertise i, hvordan virksomheder forebygger krænkende adfærd, og hvordan man håndterer det, hvis det alligevel skulle ske. Ditte har hjulpet massevis af virksomheder og organisationer til at skabe trygge arbejdsmiljøer, og er kendt fra både Go’ Aften på TV2, TV2/News, Radio 4, DR og Berlingske Tidende.

Derudover kan du glæde dig til at opleve sociolog og forbrugerekspert, Eva Steensig, Danmarks førende Mind Control ekspert, Mikkel Severin, og fem unge profiler fra branchen, som fortæller, hvad de ønsker sig af fremtidens arbejdsplads. Derudover arbejder vi i øjeblikket på en international oplægsholder, som vi glæder os til at løfte sløret for meget snart.

Skynd dig at sikre en plads til årets absolut fedeste brancheevent!

Tilmeld dig her

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind