Han var hele Danmarks Gulddreng, har solgt platinplader og sunget for Dronningen. Nu kan du opleve ham give en intimkoncert til HORESTA Årsdag den 16. november når vi skyder vores After Hours i gang efter dagsprogrammet.

Vi glæder os helt utroligt meget til at byde velkommen til et inspirerende program fyldt med ny viden fra nogle af landets førende eksperter, enestående netværksmuligheder og underholdning i særklasse – vi tør godt at love, at vi overgår os selv i år, og håber, at du vil tage del i festlighederne!

Ud over, at Malte Ebert sørger for at levere stribevis af hits, vil aftenens DJ sikre, at festen fortsætter til danseskoene er slidt tynde.

Har du endnu ikke fået tilmeldt dig til HORESTA Årsdag og/eller HORESTA After Hours, kan du gøre det herunder (husk tilmelding til dagsprogrammet er GRATIS for medlemmer).

Hvis du allerede har tilmeldt dig – eller har planer om at gøre det – har du mulighed for at booke overnatning i DGI Huset Herning fra torsdag til fredag. Prisen er 895 kr. for et enkeltværelse og 995 kr. for et dobbeltværelse - begge priser inklusive morgenmad. For at opnå rabat skal du blot sige ”HORESTA”.

Tilmeld dig HORESTA Årsdag 2023

MCH præsenterer seks messer på 50 dage i Herning

MCH starter året med seks messer på bare 50 dage og ifølge professor ved Roskilde Universitet og ekspert i service og oplevelse, skal værdien af det personlige møde ikke underkendes, når der afholdes messer. MCH er mødestedet for 50.000 virksomheder og byder i 2024 på 17 messer.

Log ind