Efter et 2022 med galopperende indkøbspriser for restaurantbranchen opfordrer CEO i Sovino Brands, Lasse Sørensen, branchen til at udfordre leverandørleddet.
Han sammenligner situationen med et spil Sorteper, hvor de fulde prisstigninger vandrer igennem alle led fra producent, via grossist for til sidst at ende i hånden på restaurantbranchen. Hver gang.
”Vi er nødt til at sige til vores leverandører, at de også må æde noget af stigningen. Det er jo ikke sådan, at fordi priserne for deres råvarer er steget med 25 procent, så skal de også tjene 25 procent mere”, sagde han, da han holdt oplæg på HORESTAs Restaurant Kick Off 2023.
På Kick Off’et fortalte Lasse Sørensen også om, hvordan Sovino Brands har klaret sig under krisen og i tiden efter. I den forbindelse bemærkede han:
”Det at drive virksomhed i Danmark i dag, det er jo noget andet, end det var for fem år siden”. Hør i videoen herover, hvad han mente med det.
HORESTA XKLUSIV - Medlemmer af HORESTA kan finde en fuld videooptagelse af vores Kick Off her. På denne side finder du også kortere videoer med oplægsholdere samt deres præsentationer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelvæksten spreder sig til hele landet
17-01-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA melder om stærkt 2024
17-01-2025
-
Satte priserne ned med 40 procent: Tilbud har fyldt bordene på restaurant
17-01-2025
-
Djurs Sommerland fornyer sig med tidlig åbning og nye oplevelser i 2025
17-01-2025
-
Sådan fordeler internationalt turistboom sig i landets kommuner
17-01-2025
-
Fritidsjob under forvandling: Nu kan unge løse flere opgaver på hoteller og i restauranter
17-01-2025
-
Charlottehaven henter erfaren profil til lejlighedshotel
17-01-2025