Mangel på arbejdskraft, stigende omkostninger og økonomisk usikkerhed har præget restauranternes dagligdag det seneste år. Men hvad kan vi forvente af det kommende år?

Tirsdag den 21. marts 2023 inviterede HORESTA til Restaurant Kickoff, hvor eksperter på området gav deres bedste bud på, hvordan fødevarepriser, energiudgifter og dansk økonomi som helhed vil udvikle sig.

HORESTA opdaterede desuden på de seneste markedsdata, og partner og COO Lasse Sørensen fra Sovino Brands lavede et deep dive på inflationen og de aktuelle udfordringer, samt hvordan de håndterer situationen fremadrettet.

Seminaret var eksklusivt for virksomheder med restaurantdrift (inkl. caféer, kantiner, cateringvirksomheder, kantiner, hotelrestauranter, natteliv, kroer og øvrige restaurantvirksomheder og henvendte sig til direktører, restaurantchefer, køkkenchefer og andre med ansvar for restaurantens drift og økonomi.

Medlemmer af HORESTA kan herunder se eller gense seminaret i dets fulde længde.

VIDEO
Se eller gense HORESTAs Restaurant Kickoff 2023

Der var fuldt hus til HORESTAs Restaurant Kickoff 2023. Og det var der en god grund til, for det var livsnødvendige agendaer som var på dagsordenen, nemlig energi- og fødevarepriser, økonomiske fremtidsudsigter og et deep-dive hos en af Danmarks førende restaurationskæder nemlig Sovino Brands!

Mange tak til Helge Pedersen fra Nordea, Martin Kristian Brauer fra Green Power Denmark, Lasse Sørensen fra SOVINO, Martin Kristian Brauer fra Danish Agriculture and Food Council og Jonas Kjær fra HORESTA.

Se eller gense seminaret her.

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Program

coffee.gif

8:30 – 9:00 Morgenkaffe og registrering

Jeppe 440X306

9:00 – 9:05 Velkomst
v. Jeppe Møller-Herskind, HORESTA

Jonas 440X306

9:05 – 9:30 Restaurantbranchens udvikling
v. Jonas Kjær, HORESTA

Kristian Rune Poulsen 2 440X306

9:30 – 10:00 Er energikrisen ovre?
v. Kristian Rune Poulsen, Green Power Denmark

Meeting4.gif

10:00 – 10:15 Pause

Martin Brauer 440X306

10:15 – 10:45 Er der udsigt til faldende fødevarepriser i 2023?
v. Martin Kristian Brauer, Landbrug & Fødevarer

Helge Petersen 440X306

10:45 – 11:15 Dansk økonomi: Status og forventninger
v. Helge Petersen, Nordea

Lasse Sovino 440X306

11:15 – 11:45 Sovino dykker dybt
v. Lasse Sørensen, Sovino Brands