I hotel-, restaurant-, og turismebranchen værner vi om et trygt og sikkert arbejdsmiljø til gavn for både medarbejdere og gæster. Derfor har HORESTA udviklet SAFE TO WORK i samarbejde med BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø (BFA).

SAFE TO WORK er en gratis digital uddannelse, der sætter arbejdsmiljø i højsædet. Her kan ledere og arbejdsmiljørepræsentanter blive klædt på i gældende regler og retningslinjer inden for psykisk arbejdsmiljø, ergonomisk- og kemisk arbejdsmiljø.

Uddannelsen består af tre digitale læringsforløb og en afsluttende test, som gør det let for medarbejdere og ledere i at tilegne sig viden om reglerne og retningslinjerne på området.

Deltagerne får blandt andet værktøjer til at løse de mest almindelige arbejdsmiljøudfordringer for restauranter, hoteller, campingpladser og barer.

Alle virksomheder, der gennemfører forløbet, modtager efterfølgende et SAFE TO WORK-mærkat. Mærkatet kan sættes synligt i døren, og gør det let for gæster, medarbejdere og evt. kommende medarbejdere at se, hvordan I som virksomhed arbejder med at skabe trygge og sikre rammer for et godt arbejdsmiljø.

Find mere information og tilmeld dig her.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Barmas kundeservice:

Tlf: +45 32742929
Email: [email protected]

Log ind