Vil du være med i kampen om at blive Danmarks næste EM- og forhåbentlig også VM-kok?

Mandag den 20. marts 2023 afvikles Bocuse d’Or Danmarks udvælgelseskonkurrence, og ansøgningen til konkurrencen er åben. Udvælgelseskonkurrencen finder sted på fødevaremessen Madværkstedet på Lokomotivværkstedet i København.

Vinderen vil blive Danmarks næste kandidat til det uofficielle europamesterskab i gastronomi i Stavanger i 2024 og forventelig kvalificere Danmark til Verdensmesterskabet i Lyon 2025.

Udvælgelseskonkurrencen vil blive bedømt af et dommerpanel, der bl.a. tæller tidligere Bocuse d’Or-deltagere.

Praktiske oplysninger

Hvert team til udvælgelseskonkurrencen består af en kandidat, som selv vælger en commis (en kokkeelev, der endnu ikke er udlært den 20. marts – udlæringsdatoen er den dato, der er angivet på elevens uddannelsesaftale eller en udlært kok, der ikke er fyldt 23 år i januar 2025) og en coach (sidstnævnte er ikke obligatorisk, men det anbefales kraftigt, at man finder en)

Tilmeldingsfrist 16. januar 2023 – tilmelding er bindende

Tilmelding sker på mail til Tina Graff på [email protected]

Spørgsmål stilles til generalsekretær Tine Skriver [email protected] eller på tlf.: 22893621

Du kan læse mere her.

Log ind