Vil du være med i kampen om at blive Danmarks næste EM- og forhåbentlig også VM-kok?

Mandag den 20. marts 2023 afvikles Bocuse d’Or Danmarks udvælgelseskonkurrence, og ansøgningen til konkurrencen er åben. Udvælgelseskonkurrencen finder sted på fødevaremessen Madværkstedet på Lokomotivværkstedet i København.

Vinderen vil blive Danmarks næste kandidat til det uofficielle europamesterskab i gastronomi i Stavanger i 2024 og forventelig kvalificere Danmark til Verdensmesterskabet i Lyon 2025.

Udvælgelseskonkurrencen vil blive bedømt af et dommerpanel, der bl.a. tæller tidligere Bocuse d’Or-deltagere.

Praktiske oplysninger

Hvert team til udvælgelseskonkurrencen består af en kandidat, som selv vælger en commis (en kokkeelev, der endnu ikke er udlært den 20. marts – udlæringsdatoen er den dato, der er angivet på elevens uddannelsesaftale eller en udlært kok, der ikke er fyldt 23 år i januar 2025) og en coach (sidstnævnte er ikke obligatorisk, men det anbefales kraftigt, at man finder en)

Tilmeldingsfrist 16. januar 2023 – tilmelding er bindende

Tilmelding sker på mail til Tina Graff på [email protected]

Spørgsmål stilles til generalsekretær Tine Skriver [email protected] eller på tlf.: 22893621

Du kan læse mere her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Log ind