Vil du være med i kampen om at blive Danmarks næste EM- og forhåbentlig også VM-kok?
Mandag den 20. marts 2023 afvikles Bocuse d’Or Danmarks udvælgelseskonkurrence, og ansøgningen til konkurrencen er åben. Udvælgelseskonkurrencen finder sted på fødevaremessen Madværkstedet på Lokomotivværkstedet i København.
Vinderen vil blive Danmarks næste kandidat til det uofficielle europamesterskab i gastronomi i Stavanger i 2024 og forventelig kvalificere Danmark til Verdensmesterskabet i Lyon 2025.
Udvælgelseskonkurrencen vil blive bedømt af et dommerpanel, der bl.a. tæller tidligere Bocuse d’Or-deltagere.
Praktiske oplysninger
Hvert team til udvælgelseskonkurrencen består af en kandidat, som selv vælger en commis (en kokkeelev, der endnu ikke er udlært den 20. marts – udlæringsdatoen er den dato, der er angivet på elevens uddannelsesaftale eller en udlært kok, der ikke er fyldt 23 år i januar 2025) og en coach (sidstnævnte er ikke obligatorisk, men det anbefales kraftigt, at man finder en)
Tilmeldingsfrist 16. januar 2023 – tilmelding er bindende
Tilmelding sker på mail til Tina Graff på [email protected]
Spørgsmål stilles til generalsekretær Tine Skriver [email protected] eller på tlf.: 22893621
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tommy Ahlers blander sig i debat om Airbnb
17-10-2025
-
HORESTA: Fjern aldersgrænsen for SVU – unges udvikling må ikke bremses
17-10-2025
-
Sunset Boulevard hædres som Succesvirksomhed 2025
17-10-2025
-
Tidligere Noma-kok åbner ny restaurant i Helsingborg
17-10-2025
-
Hotel Hesselet satser på gastronomi og langsom luksus
17-10-2025
-
Noma udvider med permanent butik og kaffebar i København
17-10-2025
-
Karrebæksminde får luksusresort med fokus på erhverv og velvære
17-10-2025
-
Markant hoteludvidelse i Aalborg sendt i høring
17-10-2025