Hvordan har man konstruktive samtaler om emner, som kan være svære for nogle? Hvordan skaber man en ramme så f.eks. oplevede krænkelser fra gæster eller andre, kan håndteres professionelt?

På den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for hotel- og restaurationsbranchen bliver du klædt på til at skabe et bedre arbejdsmiljø i de rammer, som er så særlige for branchen med mange medarbejdere, mange gæster og mange forandringer.

Læs mere om forårets forløb fra Asnæs & Vangstrup her.

Du lærer, hvordan du med en konstruktiv tilgang, kan sikre, at du selv og dine kolleger får medindflydelse på trivsel og arbejdsglæde i jeres hverdag på arbejdspladsen.  Du lærer, hvordan du kan støtte ledelsen i at skabe et godt arbejdsmiljø. Du vil blive klædt på til at kunne håndtere- og balancere de behov, du bliver mødt med.

Uddannelsen kommer omkring emner som:

- Arbejdsmiljøloven

- Interne og eksterne AM-aktører

- Opbygning af arbejdsmiljøorganisationen

- Dit ansvar på det strategiske og operationelle niveau

- APV og sygefravær

- Risikoanalyse

- Ulykkesforebyggelse

- Politikker og certificering

- Psykisk arbejdsmiljø

- Kommunikation og formidling

- Arbejdspladsopgave med fokus på egen virksomhed

Målgruppe

Arbejdsmiljørepræsentanter, medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen, medarbejdere med interesse i det psykiske- og fysiske arbejdsmiljø, ejere/ledere der ønsker indsigt i det psykiske- og fysiske arbejdsmiljø.

Erhvervspraktik og åben virksomhed

HORESTA vil gerne præsentere to spændende initiativer, som kan hjælpe vores medlemmer med at tage de første skridt for fremtidens rekruttering, give de unge et unikt indblik i vores branche og inspirere til et fremtidige karrierevalg.

Overenskomstkursus, København (Engelsk)

The course is a one-day event held from 9:00 AM to 4:00 PM.

HORESTA invites you to a collective agreement course on HORESTA’s main agreement with 3F. The course will provide an overview of the agreement’s provisions, with particular focus on the changes introduced in the 2025 renewal.

Log ind