Når man ansætter en elev, så er der nogle forhold, der er anderledes end for øvrige medarbejdere. Der er for eksempel særlige regler for prøvetid, for opsigelse af aftalen, for løn og for pension.

Disse regler er vigtige at have styr på, og derfor tilbyder HORESTA rådgivning til alle medlemsvirksomheder med elevaftaler. Både før de indgås, og når der opstår spørgsmål undervejs.

Vi har lavet en oversigt over de 5 vigtigste råd, som virksomheder med elever bør følge. Er du medlem af HORESTA kan du se dem her.

HORESTA inviterer alle nye elevsteder på et gratis webinar den 7. februar kl. 9.00-12.00. Vi har også lavet et elevmedlemskab, hvor du kan få rådgivning om alle spørgsmål knyttet til det at have elever. Du kan læse mere og tilmelde dig webinaret her.

5 gode råd om elever

Elevaftaler er blot et af de mange områder, hvor man som medlem kan få juridisk rådgivning. Derudover kan vi tilbyde rådgivning på en lang række andre områder som for eksempel fødevarer, bæredygtighed, økonomi og efteruddannelse. Derudover kan vi tilbyde attraktive indkøbsaftaler, netværk og meget mere.

Vil du vide mere om fordelene ved at være medlem af HORESTA kan du se mere her. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 35 24 80 80.

Pia
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Langt over 100 har taget kursus for oplæringsansvarlige

HORESTA og 3F har stor succes med et nyt kursus, som blandt andet skal sikre bedre lærepladser for elever. Over 100 har gennemført kurset det seneste halve år. En af dem er Jesper Ballisager, konferencekoordinator hos Severin

Log ind