Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende. Afgørende for medarbejdernes trivsel og motivation, afgørende for virksomhedens effektivitet og ikke mindst afgørende for både forretningen samt branchens omdømme.

Derfor har HORESTA i samarbejde med Dania lanceret et akademifag målrettet branchens nuværende og kommende ledere med fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Faget udbydes som hybridkursus, således at deltagerne både kan være til stede fysisk og online.

Første modul starter i april, og du kan melde dig til nu.

”Branchens arbejdsmiljø flytter sig heldigvis hele tiden i den rigtige retning, men det betyder langt fra, at vi er i mål. Vi oplever en enorm vilje fra branchens beslutningstagere til at forbedre sig på området, og derfor er vi i HORESTA også hele tiden nødt til at udvikle nye værktøjer, der kan hjælpe virksomhederne på vej. Ligesom de øvrige uddannelsesmuligheder vi har lavet i samarbejde med Dania, forventer vi, at der vil være stor efterspørgsel på dette initiativ,” siger Pia Svane, uddannelses- og projektchef i HORESTA.

I starten af november afholdte HORESTA en stor konference med fokus på unges trivsel og det psykiske arbejdsmiljø. Her kan du se, hvad både talere og deltagere fik ud af dagen.

Læs folderen om akademifaget her.

Læs mere om HORESTA og Danias efteruddannelsesmuligheder her.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Sådan skaber I et godt arbejdsmiljø

At skabe et godt arbejdsmiljø kan være en kompleks opgave. Derfor har BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) udarbejdet en vejledning specifikt til hotel- og restaurantbranchen, som I med fordel kan følge.

Log ind