Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende. Afgørende for medarbejdernes trivsel og motivation, afgørende for virksomhedens effektivitet og ikke mindst afgørende for både forretningen samt branchens omdømme.

Derfor har HORESTA i samarbejde med Dania lanceret et akademifag målrettet branchens nuværende og kommende ledere med fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Faget udbydes som hybridkursus, således at deltagerne både kan være til stede fysisk og online.

Første modul starter i april, og du kan melde dig til nu.

”Branchens arbejdsmiljø flytter sig heldigvis hele tiden i den rigtige retning, men det betyder langt fra, at vi er i mål. Vi oplever en enorm vilje fra branchens beslutningstagere til at forbedre sig på området, og derfor er vi i HORESTA også hele tiden nødt til at udvikle nye værktøjer, der kan hjælpe virksomhederne på vej. Ligesom de øvrige uddannelsesmuligheder vi har lavet i samarbejde med Dania, forventer vi, at der vil være stor efterspørgsel på dette initiativ,” siger Pia Svane, uddannelses- og projektchef i HORESTA.

I starten af november afholdte HORESTA en stor konference med fokus på unges trivsel og det psykiske arbejdsmiljø. Her kan du se, hvad både talere og deltagere fik ud af dagen.

Læs folderen om akademifaget her.

Læs mere om HORESTA og Danias efteruddannelsesmuligheder her.

Pia
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Alliance skal løfte basale færdigheder

Regeringen og arbejdsmarkedets parter har med en trepartsaftale sikret langsigtede investeringer i voksen-, efter- og videreuddannelsesområdet, hvor der bliver dannet en national alliance, der skal løfte basale færdigheder.

Log ind