Vi oplever stadig, at medlemmer spørger efter de præsentationer, som eksperterne på scenen til HORESTA Årsdag 2023 brugte i deres oplæg.

Vi er meget glade for interessen i præsentationerne og vil i den forbindelse også gøre opmærksom på, at præsentationerne er tilgængelige i HORESTA-appen indtil den 31. december. Så hvis du skal se eller gense de gange pointer fra dagen, er det ved at være sidste chance.

Du finder præsentationerne ved at logge ind i HORESTA-appen og vælge menupunktet “præsentationer”. Hvis du ikke brugte appen til årsdagen, kan du downloade den på App Store eller Google Play.

Video: Unge medarbejdere kræver anderledes ledelse

Der er mange unge medarbejdere i branchen, og de kan have nogle meget anderledes forventninger til arbejdsmarkedet end andre generationer. Se her, hvordan du som leder giver de unge mennesker de bedste forudsætninger.

Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater

Tænk hvis der var en genvej til lynhurtige resultater positiv forandring. Ifølge mind control-ekspert, Mikkel Severin er emotionel intelligens netop den genvej. Se videoen og bliv klogere på begrebet og hvorfor det er så vigtigt for ledere.

Log ind