Den mentale trivsel bliver sat på menuen, når HORESTA, Norion og Food Organisation of Denmark henover de kommende måneder rækker ud til landets restauranter og spisesteder for at undersøge, hvordan man øger både arbejdsglæde og mental velvære i en branche, hvor der er stort fokus på at styrke arbejdsmiljøet.
Med den dybdegående trivselsundersøgelse håber parterne, at man i fællesskab med de deltagende restauranter og øvrige brancheaktører kan finde og udvikle de gode løsninger, der understøtter en sund arbejdskultur. Løsninger, der skal omsættes til konkrete værktøjer og metoder til gavn for hele branchen.
Velliv Foreningen støtter indsatser, der styrker den mentale sundhed på arbejdspladser og i lokalområder, og projektet Mental Trivsel på Menuen løber frem til sommeren 2024.
Undersøgelsens resultater formidles løbende og præsenteres yderligere ved en stor konference under Madens Folkemøde, der afholdes den 31.05-01.06 på Lolland.
Bag projektet står
- HORESTA: En branche- og arbejdsgiverforening for hotel-, restaurant- og turismeerhvervet med cirka 2.000 aktive medlemmer.
Læs mere om HORESTA: https://www.horesta.dk/
- Norion Consult: Et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed.
Læs mere Norion Consult: https://www.norion.dk/
- Food Organsation of Denmark: En non-profit organisation, der arbejder for at fremme dansk gastronomi og støtte morgendagens madtalenter.
Læs mere om FOOD: https://www.thefoodproject.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024