Interessen for bæredygtige og planterige måltider er stigende, og menukortet er gæsternes første og nemmeste måde at spotte, om et spisested kan imødekomme deres ønsker på området.
Til denne Master Class på Food Festival i Aarhus får du inspiration til forskellige måder at planlægge og sammensætte en bæredygtig menu på, samt et overblik over valg af råvarer og måltidssammensætninger.
Fokus bliver fisk, kød og i særdeleshed planterigets mangfoldige verden. Plantebaserede retter kan sammensættes på mange forskellige måder, lige fra det mere enkle og klassiske til det visionære og kreative.
Masterclassen vil blande andet omhandle, hvordan man kan navngive og beskrive bæredygtige og planterige måltider på en måde som passer til lige netop jeres spisested, så I bedre kan imødekomme forskellige typer af gæster.
Tilmeld dig senest den 29/8 via tilmeldingsformularen her
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte fødevarechef, Tine Skriver
Hvor:
Food Festival – ”SAMTALEKØKKENET ” på Tangkrogen, Aarhus C
Hvornår:
Søndag den 3. september 2023 klokken 09:30 – 11:30
Pris:
Gratis og inkl. entré til festivalen. Du kan tilmelde flere kolleger.
Ved No show opkræves 250 kroner.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025