IHG Hotels & Resorts er en global turistvirksomhed med mere end 6.000 hoteller i over 100 lande. IHG har en familie på 18 hotelbrands på tværs af luksus og livsstil, herunder Six Senses, Regent, InterContinental, Kimpton, voco, Crowne Plaza, Holiday Inn og Staybridge Suites.

IHG er generelt langt på bæredygtighedsområdet og har med deres Journey to Tomorrow-handlingsplan forpligtet sig til at operere ansvarligt og fastlagt virksomhedens ambitioner om at leve op til sit formål med True Hospitality for Good. Det vil de gøre gennem indsatser fokuseret på at skabe positive forandringer for mennesker, samfund og planeten.

Gennem sit samarbejde med Green Key vil IHG understøtte hotellernes deltagelse i Green Key-programmerne på tværs af koncernens hotelportefølje. IHG fortæller også, at de er glade for at arbejde med et internationalt certificeringsprogram som Green Key, der giver koncernen yderligere ekstern anerkendelse af deres initiativer.

“Hver gang en stor, international hotelkoncern indgår en aftale med Green Key, har det potentiale til at inspirere andre i en mere bæredygtig retning. Vi er utroligt glade for den udvikling, vi ser i branchen, hvor flere og flere virksomheder virkelig sætter turbo på den grønne omstilling. Der er ingen tvivl om, at gæsterne i fremtiden vil stille endnu højere krav til hotellernes bæredygtighedsarbejde, så vi forventer også, at flere virksomheder accelererer indsatserne,” siger Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA og sekretariatsleder i Green Key Danmark.

Dragsholm Slot opnår international miljømærkning

Med den anerkendte Green Key-certificering tager slottet endnu et skridt i arbejdet på at beskytte både det store klima og den omkringliggende natur, som er helt central i gæsteoplevelsen på det mere end 800 år gamle slot.

Endnu et grønt stempel af hotel i København

NH Collection Copenhagen har opnået den internationale miljøcertificering Green Key, der tildeles virksomheder i turismebranchen, som gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Log ind