Køling er afgørende for høj fødevaresikkerhed, men det er samtidig en stor pengesluger. I en travl hverdag hvor hovedfokus er på kunderne, er køling (meget forståeligt) en del af produktionsudstyret som driftes iht. fødevarestyrelsens krav. Ikke desto mindre udgør køl og frost ca. 18 pct. af det samlede energiforbrug i en gennemsnitlig restauration.
Arrangementet holdes hos HORESTA den 19. sept. fra kl. 9.00-13.00.
På denne temadag sætter HORESTA derfor fokus på, hvordan du sparer på energien til fordel for pengepungen samt miljøet og samtidig opnår større fødevaresikkerhed.
På dagen vil være indlæg af Københavns Kommune, Fødevarestyrelsen, Teknologisk Institut, Flexmeter og Eupry.
Vi inviterer deltagerne til at blive en del af dialogen, møde leverandørerne der kan hjælpe og ser frem til en temadag i godt selskab.

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodexpo fejrer jubilæum med flere spændende nyheder
08-12-2023
-
Hotel & konferencecenter renoverer for 7,2 millioner kroner
08-12-2023
-
Burgerkæde: Leveringstjenester har gjort entrebillet til markedet dyrere
08-12-2023
-
Hotelbyggerier boomer i provinsen
08-12-2023
-
Finsk kæde rykker ind med lejlighedshotel i tidligere chokoladefabrik
08-12-2023
-
Bühlmann henter ny direktør til Aarhus-hotel
08-12-2023