Køling er afgørende for høj fødevaresikkerhed, men det er samtidig en stor pengesluger. I en travl hverdag hvor hovedfokus er på kunderne, er køling (meget forståeligt) en del af produktionsudstyret som driftes iht. fødevarestyrelsens krav. Ikke desto mindre udgør køl og frost ca. 18 pct. af det samlede energiforbrug i en gennemsnitlig restauration.
Arrangementet holdes hos HORESTA den 19. sept. fra kl. 9.00-13.00.
På denne temadag sætter HORESTA derfor fokus på, hvordan du sparer på energien til fordel for pengepungen samt miljøet og samtidig opnår større fødevaresikkerhed.
På dagen vil være indlæg af Københavns Kommune, Fødevarestyrelsen, Teknologisk Institut, Flexmeter og Eupry.
Vi inviterer deltagerne til at blive en del af dialogen, møde leverandørerne der kan hjælpe og ser frem til en temadag i godt selskab.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelvæksten spreder sig til hele landet
17-01-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA melder om stærkt 2024
17-01-2025
-
Satte priserne ned med 40 procent: Tilbud har fyldt bordene på restaurant
17-01-2025
-
Djurs Sommerland fornyer sig med tidlig åbning og nye oplevelser i 2025
17-01-2025
-
Sådan fordeler internationalt turistboom sig i landets kommuner
17-01-2025
-
Fritidsjob under forvandling: Nu kan unge løse flere opgaver på hoteller og i restauranter
17-01-2025
-
Charlottehaven henter erfaren profil til lejlighedshotel
17-01-2025