MCI Copenhagen A/S modtager, som den første professionelle kongresarrangør i Danmark, miljøcertificeringen ’Green Tourism Organization’, der bygger på det internationale Green Key og som hylder destinationer, turismeorganisationer og kongres- og konferencearrangører, der gør en særlig indsats i forhold til bæredygtighed.

”Vores kunder efterspørger i stigende grad bæredygtighed og miljørigtige valg, når de vælger, hvor deres næste event, konference eller kongres skal foregå. Derfor er vi også stolte af, at vi nu kan dokumentere, at vi rent faktisk sætter handling bag vores ord”, udtaler Per Ankær, direktør i MCI Copenhagen A/S

For at blive tildelt certificeringen, er MCI Copenhagen A/S blevet vurderet ud fra 140 forskellige kriterier, herunder krav om den ledelsesmæssige prioritering af miljøhensyn, bæredygtige indkøb og organisationens interne forbrug af el, vand og varme, ligesom der også er fokus på, hvordan kongresarrangøren yderligere gør en indsats for at booste bæredygtighed overfor kunder.   

”Vi er glade for at certificere endnu et medlem af GTO-ordningen. I forhold til kongres- og eventbranchen er der store ambitioner om et større fokus på miljø og bæredygtighed i Danmark, fordi emnerne fylder mere og mere hos kunderne. Og med dette nye medlem af GTO håber vi, at flere fra branchen følger efter”, udtaler Mikal Holt Jensen, Sekretariatsleder og Program Manager hos Greentourismorganization.dk.

Endnu et grønt stempel af hotel i København

NH Collection Copenhagen har opnået den internationale miljøcertificering Green Key, der tildeles virksomheder i turismebranchen, som gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind