Malte Strunge havde ikke planer om at skulle gøre karriere i hotelerhvervet, men nu har han svært ved at forestille sig noget andet. Han er udlært tjener, og han har arbejdet sig vej til titlen som selskabschef hos Hotel Koldingfjord.

Han er særligt motiveret af at give gæsterne den gode oplevelse, som de sent glemmer. I jobbet nyder han mange forskellige opgaver i løbet af en dag, som både favner kontorarbejde og muligheder for at udvise sin faglighed i mødet med gæsterne.

Malte ønsker at være med til at sprede budskabet om alle de muligheder, som branchen byder på, efter man har fået sit svendebrev som for eksempel tjener. Selv har han taget en lederuddannelse efterfølgende, og han er helt sikker på, at det ikke blive den sidste efteruddannelse, som han kommer til at skrive på CV’et.

Se videoen med Malte her:

Malte er en del af mentorkorpset i HORESTA og 3F’s kampagne Hospitality Career. Har I en ung medarbejder, der kunne bruge sparring, så er I meget velkommen til at tage fat i Patrick Lykke Eilert, projektleder hos Hospitality Career, som kan sikre det rette mentor-match til jeres kollega.

Erfarne kræfter genåbner renoveret hotel

Hotellet havde stået lukket i flere måneder, inden det blev købt af en investor i sidste halvdel af 2023. Nu er nye forpagtere klar til at tage teten, efter en gennemgribende renovering.

Historisk hotel profiterer af tv-udsendelse

Hindsgavl Slot på det vestlige Fyn var sidste år med i en udsendelse på TV 2 om jul på slottet, og programmerne har betydet, at alle juleophold nu er booket hele to år ud i fremtiden.

Log ind