Malte Strunge havde ikke planer om at skulle gøre karriere i hotelerhvervet, men nu har han svært ved at forestille sig noget andet. Han er udlært tjener, og han har arbejdet sig vej til titlen som selskabschef hos Hotel Koldingfjord.

Han er særligt motiveret af at give gæsterne den gode oplevelse, som de sent glemmer. I jobbet nyder han mange forskellige opgaver i løbet af en dag, som både favner kontorarbejde og muligheder for at udvise sin faglighed i mødet med gæsterne.

Malte ønsker at være med til at sprede budskabet om alle de muligheder, som branchen byder på, efter man har fået sit svendebrev som for eksempel tjener. Selv har han taget en lederuddannelse efterfølgende, og han er helt sikker på, at det ikke blive den sidste efteruddannelse, som han kommer til at skrive på CV’et.

Se videoen med Malte her:

Malte er en del af mentorkorpset i HORESTA og 3F’s kampagne Hospitality Career. Har I en ung medarbejder, der kunne bruge sparring, så er I meget velkommen til at tage fat i Patrick Lykke Eilert, projektleder hos Hospitality Career, som kan sikre det rette mentor-match til jeres kollega.

Log ind