Danske turistvirksomheder bliver i stigende grad mødt af forventninger og krav om at kunne dokumentere deres klimaaftryk. Ligeledes er CO2-beregninger nu blevet blandt Green Keys kriterier.

På et webinar den 16. november kl. 10.00-12.00 hjælper Erhvervsstyrelsen og Energistyrelsen deltagerne med brug af Klimakompasset, der gør det nemmere for turistvirksomheder at beregne deres klimaaftryk og får indblik i, hvordan de kan reducere deres CO2-aftryk.

Efterfølgende fortæller to virksomheder fra branchen om, hvordan de har udarbejdet et brugbart CO2-regnskab.

I løbet af webinaret fortæller HORESTA om andre beregningsmetoder fx HCMI og øvrige hjælpeværktøjer til CO2-indsatsen. Dette er HORESTA og Green Key´s tredje webinar om CO2-beregninger. Du finder de tidligere webinarer på HORESTAs hjemmeside.

Læs mere og tilmeld dig her.

Endnu et grønt stempel af hotel i København

NH Collection Copenhagen har opnået den internationale miljøcertificering Green Key, der tildeles virksomheder i turismebranchen, som gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Log ind