Danske turistvirksomheder bliver i stigende grad mødt af forventninger og krav om at kunne dokumentere deres klimaaftryk. Ligeledes er CO2-beregninger nu blevet blandt Green Keys kriterier.

På et webinar den 16. november kl. 10.00-12.00 hjælper Erhvervsstyrelsen og Energistyrelsen deltagerne med brug af Klimakompasset, der gør det nemmere for turistvirksomheder at beregne deres klimaaftryk og får indblik i, hvordan de kan reducere deres CO2-aftryk.

Efterfølgende fortæller to virksomheder fra branchen om, hvordan de har udarbejdet et brugbart CO2-regnskab.

I løbet af webinaret fortæller HORESTA om andre beregningsmetoder fx HCMI og øvrige hjælpeværktøjer til CO2-indsatsen. Dette er HORESTA og Green Key´s tredje webinar om CO2-beregninger. Du finder de tidligere webinarer på HORESTAs hjemmeside.

Læs mere og tilmeld dig her.

Mikal.jpg
Miljøchef, Green Key
Mikal Holt Jensen

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Videre med CO2-beregningerne

Kl. 13.00 - 14.00

Green Key inviterer til webinar om CO2-beregninger med udgangspunkt i klimakompasset. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Log ind