Hvordan skaber man en kultur, hvor alle medarbejdere og særligt de unge har de bedste forudsætninger for at trives?

På HORESTAs arbejdsmiljøkonference mandag den 7. november 2022 i DGI-Byen, ”Når arbejdsmiljøet tiltrækker”, giver fire markante brancheprofiler indblik i deres overvejelser på lige netop dette område.

Det drejer sig om Claus Nielsen, direktør hos Sinatur, Jan G. Larsen, direktør hos Nyborg Strand, Frederikke Ellehøjgaard, HR-manager hos Letz Sushi, og Claus Moll, HR-chef i McDonald’s.

De fire virksomheder har grebet udviklingen af virksomhedens arbejdsmiljø an på helt forskellige måder, og ambitionen med debatten er at inspirere alle konferencedeltagerne til at overveje, hvordan de på bedste vis får skabt en både attraktiv og effektiv arbejdskultur i virksomheden på tværs af alder, køn, arbejdsfunktioner og titler.

Du kan se hele programmet for dagen her.

Der er få pladser tilbage på dagen, så skynd dig at tilmelde dig her.

Pia-Svane-1920x1280.jpg
Uddannelses- og projektchef
Pia Svane

Fokus på et sundt arbejdsmiljø med nyt tiltag

Sammen med Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) arbejder HORESTA på at sætte fokus på arbejdsmiljøet i branchen. Nu har BFA udgivet en comic book, der støtter dialogen mellem medarbejdere og ledelse.

Gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljø

Et trygt arbejdsmiljø er afgørende for hotel-, restaurant-, og turismebranchen. Derfor tilbyder HORESTA, sammen med BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø, en gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljøet.

Log ind