Har du og din virksomhed brug for at få taget temperaturen på trivslen i jeres organisation, så er det muligt med HORESTAs brancherettede medarbejdertilfredshedsanalyse - Better Hospitality Workplace (BHW) – der giver dig et detaljeret indblik i dine medarbejderes trivsel.

HORESTA står for gennemførelse af hele undersøgelsen, og du får et overskueligt indblik i områder, hvor dine medarbejdere trives, og hvor der er plads til forbedringsmuligheder. Der er online adgang til resultaterne, og undersøgelsen kan skræddersyes, så den passer netop til jeres virksomhed.

Læs mere her.

HORESTA præsenterer Better Hospitality Workplace på vores arbejdsmiljøkonference, Når arbejdsmiljøet tiltrækker, den 7. november i DGI-Byen i København. Der er stadig få pladser tilbage. Meld dig til her.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Kom med på akademifag med fokus på psykisk arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende. Afgørende for medarbejdernes trivsel og motivation, afgørende for virksomhedens effektivitet og ikke mindst afgørende for både forretningen samt branchens omdømme. Derfor har HORESTA i samarbejde med Dania lanceret et akademifag målrettet branchens nuværende og kommende ledere med fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

Safe to Work-kursus: Sådan forbedrer du virksomhedens arbejdsmiljø

Et nyt kursus er sat i verden for at forbedre arbejdsmiljøet i hotel- og restauranterhvervet. Det har fået navnet ”Safe to Work”, og det er gratis at melde sig til. Kurset er lavet af BFA – Branchefællesskab for Arbejdsmiljø – Service & Turisme i samarbejde med Barma.

Log ind