Green Key-certificeringen er dansk opfindelse, som i dag kan findes på bæredygtige hoteller over hele verden. Green Restaurant er en udspringer af certificeringen målrettet spisesteder, og nu kan SushiMania som den første kæde glæde sig over at være mærke på foreløbig fire af kædens restauranter: Nørresundby, Reberbansgade, Østerbro og Aalborg Storcenter.
Nathalie Ina Kühl, direktør i SushiMania, er stolt af, at virksomheden nu har et stærkt værktøj til at markedsføre virksomhedens målrettede arbejde på område.
”Vi tænker bæredygtighed ind i alle dele af vores drift, og Green Restaurant viser omverdenen, at vi er en virksomhed, der tør at tage ansvar. Samtidig har processen gjort, at vi har fået vendt nogle sten, som vi måske ellers ikke var kommet forbi, og certificeringen gør det endnu sjovere at arbejde med miljøledelse,” lyder budskabet.
Mikal Holt Jensen, sekretariatschef i Green Restaurant og miljøchef i HORESTA, fortæller, at efterspørgslen på grønne certificeringer er historisk høj.
”Gæsterne forventer i større og større grad, at virksomhederne har fokus på, virksomheder udviser omtanke for råvarerne og miljøet. SushiMania er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan nå rigtig langt med bæredygtighedsarbejdet, hvis man går til det med en gejst og en vilje til at gøre en forskel,” siger Mikal Holt Jensen.
Green Restaurant består af 275 kriterier, hvor en stor del af dem er obligatoriske. SushiMania udmærker sig blandt andet ved deres energieffektivitet, fokus på lokale råvarer, affaldssortering og minimering af madspild.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025