Hvordan har frontlinjemedarbejdere det? Og hvad har betydning for dem i deres arbejdsliv? 

Quinyx leverer en IT-løsning til vagtplanlægning, bl.a. til hoteller og restauranter. For at få dybere forståelse for medarbejdernes situation og udfordringer, så gennemfører Quinyx årligt en markedsundersøgelse, hvor man i år havde 10.000 deltagere. På HORESTAs arbejdsmiljøkonference: ”Når arbejdsmiljøet tiltrækker”, den 7. november i DGI-Byen, vil Quinyx danske Country Manager, Anders Juul, dele de mest bemærkelsesværdige resultater fra undersøgelsen. 

Nogle af emnerne er anerkendelse, samarbejde og kommunikation med chefen, worklife-balance og trivsel i jobbet. 

”Der er sket et stort skifte i arbejdsmarkedet og medarbejdernes prioriteringer har ændret sig. Særligt hos de yngste medarbejdere. Der er klare forventninger til, at arbejdet skal give mening, kulturen skal være god, og så er fleksibilitet afgørende,” fortæller Anders Juul.

Vil du sikre dig en af de sidste pladser til konferencen? Så meld dig til her.

 

Fokus på et sundt arbejdsmiljø med nyt tiltag

Sammen med Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) arbejder HORESTA på at sætte fokus på arbejdsmiljøet i branchen. Nu har BFA udgivet en comic book, der støtter dialogen mellem medarbejdere og ledelse.

Gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljø

Et trygt arbejdsmiljø er afgørende for hotel-, restaurant-, og turismebranchen. Derfor tilbyder HORESTA, sammen med BrancheFællesskaberne for Arbejdsmiljø, en gratis uddannelse med fokus på arbejdsmiljøet.

Log ind