I sommeren 2021 blev 900 hoteller og kroer i Danmark, resten af Norden og Irland fra det ene øjeblik til det andet efterladt handlingslammede.

Et ondsindet hackerangreb lagde alle virksomhedernes booking- og betalingssystemer ned, og it-kriminelle krævede at få udbetalt en stor sum i Bitcoins for at udlevere koderne, der kunne låse systemerne op igen.

Hvad der skete i kulisserne dengang under en af de største it-kriser for hotelerhvervet, kan du høre mere om, når Michael Andersen stiller op på HORESTA Årsdag den 24. november. Det var nemlig ham, der forestod forhandlingerne med de it-kriminelle under det langstrakte forløb.

Michael Andersen er ekspert i cyberkriminalitet, og på årsdagen, som vi kalder ”Exploring the World of Tomorrow” vil han ikke alene fortælle om angrebet i 2021, men også give gode råd til, hvordan man undgår at ende i de it-kriminelles kløer. Blandt andet fortæller han, hvilke psykologiske virkemidler, de cyberkriminelle bruger i forsøget på at lamme virksomheders it-systemer.

HORESTA Årsdag 2022 foregår i Øksnehallen i København. Har du lyst til at være med, så skynd dig at tilmelde dig! Overvej også at tage nogle af dine medarbejdere eller kolleger med. Det er en stor fordel at have været flere afsted, hvis I skal bruge inspirationen fra årsdagen i jeres strategiarbejde efterfølgende.

Husk også at vi holder et brag af en branchefest efter årsdagen. Vi glæder os til at se jer.

TILMELD DIG HER

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Booking.com: Vi har taget hånd om hackerproblem

”Vi er blevet gjort opmærksomme på, at nogle af vores overnatningspartnere er blevet ramt af phishing-mails, som kompromitterede deres systemer”, skriver onlineportalen i mail til HORESTA

Log ind