Af Pia E. Voss, adm. direktør i HORESTA
Hvad karakteriserer arbejdspladserne i vores erhverv?
Hvis du spørger mig, så tilbyder branchens virksomheder et arbejdsliv, hvor omdrejningspunktet og hovedopgaven er at give gæsterne en god oplevelse og få folk til at smile. Som medarbejder kan man indgå i et stærkt teamwork, hvor gode relationer er i højsædet. Og medarbejderne kan nørde faglighed, få stort ansvar, blive selvstændige, - eller en blanding af det hele, alt efter hvad de brænder for.
Turisme- og oplevelseserhvervet giver nemlig mange muligheder, og der er et arbejdsmiljø, som åbner for både sjove og meningsfulde jobs til de mange motiverede og kvalificerede, der vælger erhvervet.
Det skal vi i langt højere grad skal være kendt for!
Derfor stiller vi i dag skarpt på kulturen i branchen med konferencen: ”Når arbejdsmiljøet tiltrækker”. Her har vi samlet eksperter og brancheprofiler med en ambition om at inspirere og viden-dele den måde vi tænker og udvikle arbejdsmiljø på.
Mange i branchen arbejder aktivt med, hvad de kan bidrage med for at skabe de bedste arbejdspladser, og de er konstant på udkig efter, hvordan de kan blive endnu bedre. Men der også de virksomheder, som vi stadig skal have med på den positive kulturændring i erhvervet, og den opgave ønsker HORESTA at bidrage til.
Optagene på vores uddannelser skal øges, og endnu flere unge skal vælge vores erhverv, når de leder efter drømmejobbet, og derfor er vi nødt til sikre et tiltrækkende og godt arbejdsmiljø. Vi skal skabe grundlaget for, at de gode historier bliver fortalt og skaber ringe i vandet.
For HORESTA er det en mærkesag, og jeg ser frem til en inspirerende dag i selskab med branchefolk og arbejdsmiljø specialister.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
McDonald's Danmark ser stort potentiale i leveringstjenester
01-11-2024
-
Skagen takker nej til Unesco-status på grund af udviklingshensyn
01-11-2024
-
Uhyggelig efterårssucces: Forlystelsesparker gør Halloween-tema til publikumssucces
01-11-2024
-
I København har de råd til at gå på restauration: Spis lige brød til, siger de i provinsen
01-11-2024
-
Femern-tunnel kan skabe 500.000 flere overnatninger årligt
01-11-2024
-
Stor renovering løfter Quality Hotel The Reef i Frederikshavn
01-11-2024
-
Vi går markant mere ud og spiser end for fem år siden
01-11-2024