Igen i år oplever vi HORESTA en enorm efterspørgsel på HORESTA Årsdag. Skal du sikre dig en af de sidste 43 pladser, så skal du skynde dig ind på www.horesta-aarsdag.dk.

Det er 10. gang, vi afholder arrangementet, og vi glæder os blandt andet til at kunne byde gæsterne velkommen til den største community pavillion nogensinde. Her vil blandt andet udstillere og leverandører være klar med nye løsninger og attraktive tilbud.

I programmet kan du se frem til at blive udfordret og inspireret på områder som forbrugertrends, cybersikkerhed, design, indretning, bæredygtighed og meget mere.

Vi glæder os til at se dig torsdag den 24. november i Øksnehallen i København.

TILMELD DIG NU

Se også

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Video: ”På HORESTA Årsdag mødes branchen”

I HORESTA vil vi gerne takke for en fantastisk årsdag med højt humør og masser af inspiration i både community pavilionen og fra scenen. Fik du ikke plads til dagen i Øksnehallen, eller vil du genopleve stemningen, kan du se vores opsamlingsvideo her.

Log ind