Igen i år oplever vi HORESTA en enorm efterspørgsel på HORESTA Årsdag. Skal du sikre dig en af de sidste 43 pladser, så skal du skynde dig ind på www.horesta-aarsdag.dk.

Det er 10. gang, vi afholder arrangementet, og vi glæder os blandt andet til at kunne byde gæsterne velkommen til den største community pavillion nogensinde. Her vil blandt andet udstillere og leverandører være klar med nye løsninger og attraktive tilbud.

I programmet kan du se frem til at blive udfordret og inspireret på områder som forbrugertrends, cybersikkerhed, design, indretning, bæredygtighed og meget mere.

Vi glæder os til at se dig torsdag den 24. november i Øksnehallen i København.

TILMELD DIG NU

Se også

Video: ”På HORESTA Årsdag mødes branchen”

I HORESTA vil vi gerne takke for en fantastisk årsdag med højt humør og masser af inspiration i både community pavilionen og fra scenen. Fik du ikke plads til dagen i Øksnehallen, eller vil du genopleve stemningen, kan du se vores opsamlingsvideo her.

HORESTA: ”De sidste år har været noget af en rollercoaster”

Til HORESTA Årsdag var den lyserøde løber rullet ud ved indgangen til Øksnehallen i København, og indenfor var hallens mange tusinde kvadratmeter inddelt i først en forhal med stadeholdere og højborde, og så en stor sal med omkring 100 runde borde, fem storskærme og en scene i midten af rummet.

HORESTA Årsdag 2022: ”Efter travlt år banker usikkerheden på døren”

Efter to år med coronaudfordringer var der til HORESTA Årsdag en stemning af, at branchen omsider er sluppet ud af coronaens skygge. Men til gengæld melder der sig en usikkerhed omkring den økonomiske udvikling – og samtidig er der visse steder gevaldige udfordringer med at skaffe arbejdskraft, skriver Turisme.nu.

Log ind