Har du styr på, hvordan du rekrutterer international arbejdskraft fra EU?

På HORESTAs webinar med oplæg fra Workindenmark om rekruttering af international arbejdskraft fra EU, kan du blive endnu skarpere på området.

Workindenmark er en specialenhed under Beskæftigelsesministeriet, som siden 2008 har hjulpet danske virksomheder med international rekruttering. Al service fra Workindenmark er gratis.

På webinaret vil du få svar på, hvordan danske hoteller og restauranter kan få hjælp til at tiltrække international arbejdskraft. Og du kan høre mere om, hvordan du kan benytte dig af deres store europæiske netværk til at synliggøre dine stillinger i udlandet, hvordan du kan deltage i internationale jobmesser både online og onsite, samt hvordan du finder profiler på den internationale EURES (EURopean Employment Services) hjemmeside med næsten 1 million CV ér.

Workindenmark vil også fortælle om:

  • hvordan de markedsfører branchen
  • hvordan det fungerer med registrering og arbejdstilladelser til nye medarbejdere samt deres resultater siden 1. januar 2022.

Der vil være mulighed for at stille opklarende spørgsmål undervejs, så du bliver godt rustet til at finde nye, internationale medarbejdere til dine ledige stillinger.

Tid

  1. april, kl. 11.00-11.30.

Tilmelding

Læs mere og tilmeld dig her.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Se eller gense webinar om registreringspligten

Har du helt styr på den nye tidsregistreringspligt, eller kunne du godt bruge en gennemgang af ændringerne? Så se eller gense vores webinar om området, hvor vi giver et overblik over, hvad det betyder for arbejdsgiver.

Log ind