HORESTA har indgået en samarbejdsaftale med Dokumenter.dk, som er Danmarks største platform for juridiske dokumenter. Dokumenter.dk dækker alle områder indenfor erhvervsjura og privatjura, herunder stiftelse af selskab, forpagtning, afståelse, erhvervsleje, ansættelsesret med videre.

På Dokumenter.dk’s platform ligger dokumenterne som onlineskabeloner, der udfyldes trinvist via brugervenlige dokumentguides med automatisk integration af virksomhedsoplysninger fra CVR.

”Den teknologiske udvikling skaber nye muligheder. Dokumenter.dk leverer et forretningsunderstøttende digitalt værktøj, der kan være med til at styrke HORESTA medlemmernes løbende behov for erhvervsjuridiske dokumenter.  Da processen med at udarbejde dokumenterne er nem og intuitiv, kan de tilgås uden særligt forhåndskendskab og involvering af en advokat. Hos HORESTA er vi glade for, at vores medlemmer nu får en ny attraktiv mulighed for at få styr på lovpligtige og forretningskritiske dokumenter, og er der brug for specifik konsultation, er der naturligvis, som altid mulighed for at få den uddybende og kvalificerede juridiske rådgivning hos os siger, Kaare Friis Petersen, erhvervsjuridisk chef hos HORESTA

Alle dokumenter på Dokumenter.dk’s platform ajourføres løbende og er udarbejdet af erfarne advokater og specialister, der benytter de samme dokumenter hver dag i egen rådgivningspraksis.

”Dokumenter.dk har gjort det nemmere end nogensinde før at udarbejde juridiske dokumenter online. Vores platform er skræddersyet til selvstændige erhvervsdrivende, der vil have styr på drift og sund vækst uden juridiske fodfejl. Vi har automatiseret den rutineprægede del af advokatens arbejde, så alle ved hjælp af brugervenlige dokumentguides selv kan udarbejde juridiske dokumenter på få minutter uden kostbar involvering af en advokat. Vi er specialister i erhvervsjura og privatjura og tilbyder kort fortalt orden i det juridiske penalhus til en brøkdel af prisen hos en advokat”, siger Stig Andersen direktør og partner i Dokumenter.dk.

Læs mere om medlemsfordelen her.

20240521 DSC09919
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Log ind