På torsdag den 3. marts stiller HORESTA skarpt på hotelerhvervet lige nu, og hvad overnatningsvirksomhederne kigger ind i. Det sker blandt andet ved oplæg af egne eksperter samt repræsentanter fra både Danske Bank og Copenhagen Airport.

Desuden kan vi præsentere et program med både Nikolaj Tamakloe, general manager hos Zoku, og Peter Haaber, CEO og stifter hos Zleep Hotels. De to hotelprofiler vil fortælle, hvad de forventer af markedet og gæsterne de kommende år.

Du kan sikre dig din plads til HORESTAs Hotel Kickoff i København her:

Torsdag d. 3. marts 2022 kl. 9-13.30 på Charlottehaven

HORESTA Hotel Kickoff-arrangementerne er branchens vej til indsigt i nyeste tendenser og nøgletal, og det er målrettet beslutningstagere og andre, som har ansvaret for hotellets salg, distribution og økonomi.

HORESTA Hotel Kickoff kommer også til Middelfart den 15. marts. Meld jer til her:

Tirsdag d. 15. marts 2022 kl. 9-13.30 på Severin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen
headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Danmarks ældste sømandshjem sætter ny hotelkurs

Gitte Vanggaard startede med alle kasketterne på. I november 2020 blev Gitte Vanggaard ansat som direktør og hotelleder og overtog driften af Hotel Frederikshavn, skriver Ligeher.nu. Dengang var det allerede besluttet, at hotellet skulle være et selvbetjeningshotel, hvor der kun er personale i forbindelse med morgenmad.

Zleep Hotels indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

10 nye hotelværelser i historisk bygning: "Vi nåede det"

Ti nye værelser åbner nu på Hotel Garni i Svendborg med udsigt mod den gamle bydel i Svendborg eller lige ud til Svendborg Havn. Værelserne ligger i bygningen ved siden af det eksisterende Hotel Garni. En bygning, der har været eget af Halberg-familien siden 1914.

Log ind