Smitteopsporing i forbindelse med coronahåndteringen nedjusteres, og det betyder, at 700 medarbejdere i denne uge har fået at vide, at de ikke bliver kontraktforlænget, og de er derfor på jagt efter nyt arbejde.

HORESTA har i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed lavet to eksklusive arrangementer, hvor I kan præsentere jeres jobmuligheder for kandidaterne.

De to arrangementer strækker sig over to dage med skiftende adresse:

  • Mandag 21. marts kl. 14.00 - 16.00 på Teglholmsgade 1 i København
  • Tirsdag 22. marts kl. 14.00 - 16.00 på Islands Brygge 57 i København

Der er tale om gode og motiverede medarbejdere, der nu står uden job pr. 1. april. Langt størstedelen er unge dansktalende mennesker.

Ønsker I at deltage, skal I kontakte Martin Gertz Andersen, politisk chefkonsulent i HORESTA på 5136 7603 eller [email protected]. For deltagelse i mandagens og/eller tirsdagens program, aftal venligst med Martin ikke senere end fredag kl. 14.00. Ring gerne.

Styrelsen ønsker en oversigt af, hvilke firmaer der vil deltage, og hvilken type job der er tale om.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind