Smitteopsporing i forbindelse med coronahåndteringen nedjusteres, og det betyder, at 700 medarbejdere i denne uge har fået at vide, at de ikke bliver kontraktforlænget, og de er derfor på jagt efter nyt arbejde.

HORESTA har i samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed lavet to eksklusive arrangementer, hvor I kan præsentere jeres jobmuligheder for kandidaterne.

De to arrangementer strækker sig over to dage med skiftende adresse:

  • Mandag 21. marts kl. 14.00 - 16.00 på Teglholmsgade 1 i København
  • Tirsdag 22. marts kl. 14.00 - 16.00 på Islands Brygge 57 i København

Der er tale om gode og motiverede medarbejdere, der nu står uden job pr. 1. april. Langt størstedelen er unge dansktalende mennesker.

Ønsker I at deltage, skal I kontakte Martin Gertz Andersen, politisk chefkonsulent i HORESTA på 5136 7603 eller [email protected]. For deltagelse i mandagens og/eller tirsdagens program, aftal venligst med Martin ikke senere end fredag kl. 14.00. Ring gerne.

Styrelsen ønsker en oversigt af, hvilke firmaer der vil deltage, og hvilken type job der er tale om.

HORESTA: Ser gode takter i regeringens 2030-plan

Regeringen åbner op for mere udenlandsk arbejdskraft i sin 2030-plan, som blev præsenteret tirsdag. HORESTA glæder sig over lavere beløbsgrænser, men påpeger, at overenskomster ikke bør være et krav.

Sengeløsninger

Som medlem af HORESTA har du gennem vores samarbejdsaftale med Hilding Anders Danmark mulighed for at købe danskproducerede madrasser til en favorabel producentpris.

Log ind