Køkkenchef fra Søllerød Kro, Brian Mark Hansen, skal i køkkenet i dag og forsvare Danmarks stolte traditioner i Bocuse d’Or-konkurrencen. I denne omgang handler det om en topplacering i Budapest, så han og teamet kan kvalificere sig til det uofficielle verdensmesterskab for kokke næste år i Lyon.

Han træder i køkkenet kl. 9.10 og skal aflevere sine retter kl. 14.10 og 14.45. Med sig i køkkenet har han assistenten Elisabeth Madsen, der normalt er at finde på Svinkløv Badehotel. Det danske hold konkurrerer på konkurrencens første dag, og resultatet foreligger derfor først i morgen eftermiddag.

Der deltager 17 lande ved onsdagens og torsdagens Bocuse d’Or Europe, og 10 af dem kvalificerer sig til den store interkontinentale konkurrence næste år.

Danmark har en stolt tradition med topplaceringer i Bocuse d’Or. Rasmus Kofoed fra Geranium har som den eneste nogensinde vundet både bronze, sølv og guld i konkurrencen, og Kenneth Toft-Hansen fra Svinkløv Badehotel har ligeledes prøvet at stå øverst på podiet. Desuden har Danmark tidligere vundet sølv til Jens Peter Kolbeck, Jeppe Foldager og senest Ronni Mortensen i 2021.

HORESTA er stolt sponsor af Bocuse d’Or Danmark og har siden 2013 huset sekretariatet for det danske team.

Log ind