Hvis I lever op til kravene for en afdragsordning for betaling af coronalån, kan I fra i dag oprette aftale med Skattestyrelsen. Det sker via skattekontoen under Betalingsordning i TastSelv Erhverv.

Den udvidede afdragsordning er til en rente på 0,7 % pr. måned. Aftalen forudsætter, at virksomheden overholder alle indberetningsfrister. Kommer virksomheden for sent med bare en enkelt, forfalder hele gælden til betaling.

For at oprette en aftale er det blandt andet et krav, at virksomheden ikke må have andre betalingsordninger på Skattekontoen. Hvis en virksomhed har en eksisterende betalingsordning, der strækker sig længere end 1. april 2022, skal denne betalingsordning indfries, før der kan oprettes en udvidet betalingsordning.

Læs mere om betalingsordninger.

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

Julen nærmer sig – det samme gør momsfristen

December handler naturligt nok for mange om julen. Men for 156.000 virksomheder handler december også momsindberetninger og -betalinger. Momsfristen for virksomheder med kvartalsmoms er nemlig den 1. december.

Log ind