Kom med til Madens Folkemøde den 3. - 4. juni, hvor omdrejningspunkter er at skabe nye indsigter i vores madsystem i Danmark. HORESTA har to debatter på Madens Folkemøde:

”Kort over Paradis og Lalandia: Kan det spises” omhandler, hvad skal der til for at blive Danmarks køkkenhave, og for at have selvforsyning på Lolland og Falster til gavn for restauranter og gæster. Denne debat foregår fredag den 3. juni kl. 12.00 – 12.45 i Laden.

I debatten ”Roadtrip gennem madlandet” kan du lære mere om økosystemet, og høre konkrete eksempler på symbioser fra madlandet fra bl.a. Bornholm, Odsherred og Lolland. Hvordan skabes ny turisme med cirkulær økonomi som omdrejningspunkt, og hvordan kan vi inspirere hinanden til bedre og mere bæredygtig produktion? Alt dette kan du høre mere om fredag den 3. juni kl. 14.00 – 14.45 på Gårdscenen.

HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver, fortæller:

”Madens Folkemøde sætter scenen for de vigtige samtaler om vores mad. Programmet byder på debatter, talks, vidensoplæg, skuekøkkener og smagninger, der skal inspirere os alle sammen til tage aktiv del i skabelsen af en bæredygtig madkultur. I HORESTA håber vi at se mange fra branchen til nogle fantastiske dage,” siger hun.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Tine Skriver på [email protected].

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver
headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Madens Folkemøde fejrer maden midt i en fødevarekrise

”Jeg opdaterer vejrudsigterne konstant, det er det, jeg har allermest travlt med lige nu,” siger Kasper Fogh Hansen. Han er bestyrelsesformand for Madens Folkemøde, og mener ikke, der er er ret meget mere han kan gøre, inden de første af flere tusinde besøgende kommer til Engestofte Gods på Lolland her til formiddag, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind