”Vi har kapacitet til cirka 200 mennesker og afholder alt fra bryllupper til konferencer. Vores helt store styrke er skoven, som bidrager med ro og magi til vores arrangementer,” siger Mikkel Jerger, der driver Herthadalen, og fortæller, at stedets hovedhus blev bygget i 1788, men at der løbende kommer nye lokaler til med respekt for det gamle og for naturen. Herthadalen er et af HORESTAs nyeste medlemmer.

Blandt andet tilbyder Herthadalen selskaber i alt fra et Orangeri til en Slotslade og videre hen til Skovteltet, fortæller Mikkel.

Men for Herthadalen bidrager skoven ikke kun med stemning. Restauranten gør nemlig også godt brug af netop skovens grønne skatkammer.

”Lige siden vores opstart har vi ønsket at give vores gæster en oplevelse, hvor kvalitet er i centrum. Til dagligt arbejder vi med princippet ’nærhed’, og det betyder, at vi plukker urter og blomster både fra egen urtehave og fra skoven.”

Fotos: Marie Louise Munkegaard

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Ny i HORESTA: Kendetegnet er den særlige stemning

Restaurant Pluto åbnede i indre København tilbage i 2012, og siden da har restauranten fået vokseværk, og det er nu blevet til seks restauranter samlet under Pluto Group, hvor den røde tråd er stemningen. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind