”Vi har kapacitet til cirka 200 mennesker og afholder alt fra bryllupper til konferencer. Vores helt store styrke er skoven, som bidrager med ro og magi til vores arrangementer,” siger Mikkel Jerger, der driver Herthadalen, og fortæller, at stedets hovedhus blev bygget i 1788, men at der løbende kommer nye lokaler til med respekt for det gamle og for naturen. Herthadalen er et af HORESTAs nyeste medlemmer.

Blandt andet tilbyder Herthadalen selskaber i alt fra et Orangeri til en Slotslade og videre hen til Skovteltet, fortæller Mikkel.

Men for Herthadalen bidrager skoven ikke kun med stemning. Restauranten gør nemlig også godt brug af netop skovens grønne skatkammer.

”Lige siden vores opstart har vi ønsket at give vores gæster en oplevelse, hvor kvalitet er i centrum. Til dagligt arbejder vi med princippet ’nærhed’, og det betyder, at vi plukker urter og blomster både fra egen urtehave og fra skoven.”

Fotos: Marie Louise Munkegaard

NY i HORESTA: Pizzakæde med særligt koncept

Pico Pizza har siden åbningen i 2019 åbnet sin femte restaurant. Den hastige udvikling skyldes i høj grad kædens koncept og tilgangen til råvarerne. Nu har kæden meldt sig ind i HORESTA.

NY i HORESTA: Madklubben har fundet formlen

Madklubben, der har mere end 40 restauranter i hele landet, har fundet en formel, som sagt på jysk ”lader til at fungere ganske godt”. Nu har restaurantkæden meldt sig ind i HORESTA.

Log ind