Der kan være store gevinst at hente, hvis man forstår kompleksiteten, mulighederne og begrænsningerne i virksomhedens hotelsystemer.

Selv de mindste overnatningsvirksomheder benytter ofte en række systemer til at udbyde kapacitet, pris, registrere reservationer, mersalg, revenue management, samt at håndtere betaling og fakturering, bogføring og gæsteanmeldelser.  

Hvis du ønsker at maksimere udbyttet af jeres løsninger så meld dig til en eftermiddag med indsigt den 7. september kl. 12.00-16.00. Vi forventer, at kurset bliver i Trekantsområdet.

Meld dig til her.

Udbytte

Kurset er for dig, som ønsker bedre overblik over hotelsystemer og deres mulighederne og begrænsningerne. Kurset giver dig svar på “hvor svært kan det være”, og hvad der er forudsætningerne for at opnå den optimale løsning for jeres virksomhed.

Kendte udfordringer og problemstillinger vil blive belyst, og du får forinden kursusdagen mulighed for at indsende dine/jeres udfordringer, som vil blive præsenteret og gennemgået på kursusdagen.

Hvem bør deltage

Ledere, mellemledere og medarbejdere med interesse for integration mellem systemer og/eller Revenue Management.

Pris

Medlemmer: 1.250 kr. ekskl. moms for første medarbejder - for yderligere medarbejdere fra samme virksomhed 625 kr. ekskl. moms.

Ikke medlemmer: 2.500 kr. ekskl. moms pr. medarbejder.

Underviser

Kaare Harry Kjerrumgaard, selvstændig underviser, rådgiver og konsulent. Kaare har 20 års erfaring med rådgivning og har undervist i fagområderne revenue management, online synlighed og softwaresystemer. Se endvidere www.khk.dk

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Se også

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Log ind