I en tid, hvor mange har svært ved at finde elever, er det i løbet af de seneste måneder lykkes Nyborg Strand at rekruttere hele 9 – fire kokkeelever og fem tjenerelever.

”Der er ingen tvivl om, at initiativet med elevrestauranten har været medvirkende til den succes, vi oplever nu, fordi det har skabt en masse positiv opmærksomhed omkring os i både pressen og på sociale medier, da vi delte nyheden,” siger Jan G. Larsen, der er adm. Direktør på Nyborg Strand.

Elevrestauranten er dog ikke det eneste trækplaster for eleverne. Nyborg Strands ambitioner om at skabe et bæredygtigt arbejdsliv og store fokus på et godt arbejdsmiljø og mange målrettede initiativer for eleverne er også noget, der vægtes højt.

”Vi er blandt Fyns største lærepladser inden for kokke- og tjenerområdet, og det giver os nogle muligheder for at gøre noget ekstraordinært for eleverne, som ikke findes mange andre steder. Vi har eksempelvis egen elevundervisning på arbejdspladsen og årlige elevture til både ind- og udland,” fortæller restaurantchef Rasmus Andersen.

Samtidig er der flere, der finder vores arbejde med Det bæredygtige arbejdsliv attraktivt, fordi det blandt andet betyder, at de har fri hver anden weekend og et stort fokus på emner som social kapital, arbejdsglæde og –trivsel samt et godt samarbejde på tværs, fortsætter Rasmus Andersen.

HORESTA lavede i sidste måned videoen nedenfor om hotellets elevrestaurant.

headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

Fortsat turbo på verdens største hotelkoncern

I andet kvartal af sit regnskabsår omsatte Marriott-koncernen for 5,3 milliarder dollars, cirka 38,7 milliarder danske kroner. Det var en stigning på 69,5 procent i forhold til andet kvartal sidste år. Overskuddet steg til 678 millioner dollars, cirka 4,9 milliarder kroner, skriver Standby.dk.

Log ind