Det er naturen, der er i fokus på Villa Huno.

”Der er panorama-udsigt over søer fra både hotel, glamping-område og restaurant. Her er naturen i centrum, og man kan følge sæsonernes skiften i bøgetræerne omkring os,” siger Inger Marie Kirketerp Scavenius, der ejer Villa Huno sammen med sin mand Carl Gustav Scavenius.

Villa Huno består af en arkitekttegnet hovedbygning med hotelværelser, hotellejligheder og restaurant samt en campingplads og et glamping-område, som bliver udvidet denne sommer, fordi det er så populært. Og så er stedet et af HORESTAs nyeste medlemmer.

”Potentialet er uendeligt stort på Møn lige nu. Området er så populært både blandt udlændinge og danskere,” siger hun og fortæller, hvordan gæster parkerer bilen ved hovedindgangen og derefter tjekker ind til et par døgn i naturens tegn.

”I hotelværelserne er der en stor vindueskarm, hvor man kan nyde udsigten over søen helt uforstyrret og lige ved hovedbygningen findes en sti, der fører direkte til Møns Klint. På vejen derhen er du omgivet af bakker og dale med bøgetræer og orkideer.”

Konceptet er netop populært for gæster, der bor i byen. Derfor tilbyder Villa Huno også særlige ophold i skulderperioder, hvor gæster kommer for at opleve den klare nattehimmel eller sidde under træerne og sanse naturen.

Fra landbrug til oplevelser
Det store fokus på naturen udnytter stedet også i deres restaurant, hvor de netop har ansat en ny køkkenchef ved navn Rasmus Møller Nielsen.

”Han har valgt at arbejde for os, fordi han netop prioriterer at bruge lokale råvarer. Vi har så mange lokale producenter, der er passioneret omkring kvaliteten af deres produkter, og vi dyrker også egne grøntsager og slagter eget kvæg.”

Det er ikke kun, når det gælder råvarerne, at gæsterne kommer helt tæt på Møn. Det gør de også, når det gælder service.

”Vi prioriterer at have medarbejdere ansat, der er fra området, og dermed kan anbefale gæsterne de bedste oplevelser,” siger Inger Marie og fortæller, at det er på grund af mange nye medarbejdere, at Villa Huno netop har meldt sig ind i HORESTA.

”Godset her er vokset fra at være et klassisk landbrug til mere at høre til i oplevelseserhvervet, og vi ønsker at have adgang til den bedste rådgivning, når det gælder vores mange nye ansættelser.”

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Ny i HORESTA: Kendetegnet er den særlige stemning

Restaurant Pluto åbnede i indre København tilbage i 2012, og siden da har restauranten fået vokseværk, og det er nu blevet til seks restauranter samlet under Pluto Group, hvor den røde tråd er stemningen. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind