Det er nu, du skal sætte kryds i kalenderen ud for torsdag den 24. november, hvis du vil være med på årets største netværksdag for hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

HORESTA Årsdag bliver også i år et festfyrværkeri af inspiration og videndeling mellem flere hundredvis af ledere i erhvervet.

Det er 10. gang, vi samler erhvervet til en dag, hvor vi i fællesskab sætter kikkerten for øjet og bliver klogere på de muligheder og udfordringer, de kommende måneder og år byder på.

På dagen vil du som altid kunne møde stærke profiler fra ind- og udland, som leverer inspirerende og motiverende indlæg, der vil ruste jer til en fremtid, hvor det eneste sikre er, at alting bliver meget anderledes, end det var i går.

Når du nu åbner kalenderen og sætter kryds, så husk også resten af dit lederteam. Mange virksomheder i branchen vælger at tage hele ledelsen med på dagen, fordi det gør det lettere at få luft under vingerne på de nye ideer, når hverdagen igen banker på.

Traditionen tro bliver der også i år en aftenfest med rigtig gode netværksmuligheder. Mere om den senere.

Vi glæder os til at se både dig og dine branchekolleger til et brag af en branchedag og -aften.

Følg med på www.horesta-aarsdag.dk, hvor vi snart vil offentliggøre program for dagen samt åbne for tilmelding.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

HORESTA ÅRSDAG 2023

Sæt kryds i kalenderen den 16. november, hvor vi igen samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag!

Log ind