Det er nu, du skal sætte kryds i kalenderen ud for torsdag den 24. november, hvis du vil være med på årets største netværksdag for hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

HORESTA Årsdag bliver også i år et festfyrværkeri af inspiration og videndeling mellem flere hundredvis af ledere i erhvervet.

Det er 10. gang, vi samler erhvervet til en dag, hvor vi i fællesskab sætter kikkerten for øjet og bliver klogere på de muligheder og udfordringer, de kommende måneder og år byder på.

På dagen vil du som altid kunne møde stærke profiler fra ind- og udland, som leverer inspirerende og motiverende indlæg, der vil ruste jer til en fremtid, hvor det eneste sikre er, at alting bliver meget anderledes, end det var i går.

Når du nu åbner kalenderen og sætter kryds, så husk også resten af dit lederteam. Mange virksomheder i branchen vælger at tage hele ledelsen med på dagen, fordi det gør det lettere at få luft under vingerne på de nye ideer, når hverdagen igen banker på.

Traditionen tro bliver der også i år en aftenfest med rigtig gode netværksmuligheder. Mere om den senere.

Vi glæder os til at se både dig og dine branchekolleger til et brag af en branchedag og -aften.

headerImage

HOLD DIG OPDATERET

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante branchenyheder til din indbakke.

HORESTA erhvervsturismenetværk

Kl. 12.00 - 16.00

HORESTA erhvervsturismenetværk er et forum for ejere og ledere inden for møde-, event- og konferencecentre, hvor vi behandler aktuelle emner og hvor vi, i fællesskab, diskuterer, og kommer med forslag til at løse, specifikke og generelle udfordringer for erhvervsturismeområdet.

Netværket er åbent for alle og arbejder for, at deltagerne uformelt både kan dele viden og byde ind med egne erfaringer. Der tages ikke referat fra møderne.

Log ind