Danske turistvirksomheder bliver i stigende grad mødt af forventninger og krav om at kunne dokumentere deres klimaaftryk. Som hjælp har regeringen lanceret Klimakompasset, der skal gøre det nemmere for turistvirksomheder at beregne deres klimaaftryk og få indblik i, hvordan de kan reducere deres CO2-aftryk. Ligeledes er CO2-beregninger med i Green Keys kriterier for 2022.

HORESTA har udarbejdet en guide til CO2-beregninger og har tidligere holdt et webinar om emnet. Et nyt webinar går skridtet videre, hvor vi step-by-step går igennem CO2-beregninger for en typisk virksomhed. Erhvervsstyrelsen holder også oplæg med en gennemgang om brug af Klimakompasset.

Webinaret finder sted den 26. januar kl. 13.00 - 15.00

Tilmeld jer her.

Dragsholm Slot opnår international miljømærkning

Med den anerkendte Green Key-certificering tager slottet endnu et skridt i arbejdet på at beskytte både det store klima og den omkringliggende natur, som er helt central i gæsteoplevelsen på det mere end 800 år gamle slot.

Endnu et grønt stempel af hotel i København

NH Collection Copenhagen har opnået den internationale miljøcertificering Green Key, der tildeles virksomheder i turismebranchen, som gør en ekstra indsats for at passe på miljøet.

Log ind