Vil I udvikle nye bæredygtige koncepter eller videre udvikle på nogle af jeres nuværende projekter, der både styrker jeres egen forretning, men også den samlede restaurationsbranche? Lige nu søger Restore Restaurants restauranter i Region Hovedstaden, der ønsker at deltage i et innovationsforløb i foråret 2022.
De fire innovationsforløb, som I kan deltage i, har overskrifterne:
- Kooperativ leveringstjeneste
- Kommunikation til dine gæster om ændringer i din forretning
- Employéer branding
- Bæredygtig emballage
Projektet Restore Restaurants vil hjælpe hovedstadens restauranter til hurtigt at omstille sig til nye segmenter og ændrede behov i forlængelse af COVID-19. Formålet er at sikre restauranternes langsigtede overlevelse og bruge krisens begrænsninger som afsæt til at skabe innovation i branchen.
Læs mere om de fire forløb, og tilmeld dig senest 10. februar 2022.
Restore Restaurants har en bred partnergruppe bag sig med deltagelse af: Food Organisation of Denmark, DRC - Danmarks Restauranter & Caféer, HORESTA, Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen. Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stort hotel i Odense bliver en del af Strawberry
21-01-2025
-
Accor ønsker flere hoteller i Norden
21-01-2025
-
Burgerkæde lukker endnu en restaurant efter konkurs
21-01-2025
-
Ikonisk badehotel på Langeland får nyt liv
21-01-2025
-
Sushikæde fortsætter vækst og millionoverskud
21-01-2025
-
HORESTA: Hotelvækst rykker til byer uden for København
21-01-2025
-
Herregårdshotel forlader Bühlmann-kæden
21-01-2025
-
Turistmedier: HORESTA fik 300 nye medlemmer i 2024
21-01-2025
-
Nyt hotelprojekt skal sætte Fredericia på landkortet
21-01-2025