Der kan være hundredtusindvis af kroner at hente ved at søge om kompensation for faste omkostninger efter den rigtige model. I nogle tilfælde millioner af kroner.

Det viser HORESTAs gennemgang af flere medlemmers ansøgninger.

”Gennem det seneste års tid har vi hjulpet mange af vores medlemmer til langt mere kompensation, end de troede, de var berettigede til. Samlet set er vi tæt på at have sikret medlemmerne et trecifret millionbeløb i ekstra kompensation. Vel at mærke kompensation, som de er fuldt berettigede til, men som mange ikke får, fordi reglerne er så komplekse”, siger HORESTAs politiske direktør, Kristian Nørgaard.

I forbindelse med ansøgningerne for december, januar og februar er der flere forhold, man som virksomhed skal være opmærksom på. Det gælder blandt andet, hvilken dato virksomheden vil søge fra, og hvor langt kompensationsperioden strækkes.

HORESTA har sikret, at de nye kompensationsordninger er langt mere fleksible, end vi tidligere har set det. Det giver mange muligheder og stor variation i kompensationens størrelse. Derfor skal man være ekstra opmærksom, hvis man skal sikres den kompensation, som man reelt har krav på”, siger Kristian Nørgaard.

Er I medlem af HORESTA, så holder vi igen på torsdag den 20. januar fra 13.00-14.00 webinar om faste omkostninger, og hvordan din virksomhed sikres den kompensation, som I reelt er berettiget til.

Er I ikke medlem, er det en god anledning til at blive det. Læs mere om alle de fordele, et medlemskab indeholder her, eller få mere at vide ved at kontakte vores medlemschef, Nadeem Wasi, på [email protected] eller tlf. 30 48 22 68.

20240530 DSC00357
Medlemschef
Nadeem Wasi

Log ind